Om Lykkebo 🏘️

Hvem er vi?

Lykkebo A/S er et privatejet boligselskab, som investerer i ejendomme og udlejer lejligheder i Aalborg. De fleste lejeboliger ligger i Aalborg Centrum, men der er også boliger i Vestbyen (Søheltekvarteret), Østbyen (Øgade kvarteret) samt studieboliger i Nørresundby. Vi er et boligselskab, der samler på glade og tilfredse lejere.

 

Vores lejemål

Det er vigtigt for os, at vores lejemål er moderne. Derfor har alle vores lejemål moderne køkken, hvor der er masser af skabsplads til alt ens køkkengrej, moderne badeværelser med separate brusekabine, så du ikke skal stå og bade over toilettet samt fælles faciliteter såsom vaskeri, dørtelefonanlæg og cykelfaciliteter. Så ønsker du en moderne citylejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med alle hverdagens mange gøremål lige udenfor din hoveddør, så har vi lejligheden til dig!

 

Corona

I forbindelse med Covid-19 vil vi hos Lykkebo gerne minimere personlig kontakt. Vi opfordrer derfor til at du retter henvendelse til os telefonisk, førend du kommer personligt. På denne måde kan vi minimere vores personlige henvendelser og passe godt på hinanden. Ønsker du at se et bestemt lejemål, kan du rette henvendelse til os telefonisk eller per mail, du får her tilbuddet om en personlig fremvisning eller afhentning af nøgle til lejemålet, så du selv kan gå på opdagelse i lejemålet. Vælger du en personlig fremvisning, sender vi en af vores dygtige medarbejder ud med mundbind, vi opfordrer her til, at du også selv bære mundbind. 

 

 

"Helt igennem en god oplevelse ud over alle forventninger. Vi var ude og se 4 forskellige lejligheder, der alle var flot renoveret og i tip top stand til direkte indflytning [..]" 

5 stjerner: Fremragende

 

"Jeg(vi) har tidligere lejet to gange igennem Lykkebo. Begge gange har det været positiv. [..] De har været hjælpsomme og løsningsorienteret i de henvendelser, der har været."

5 stjerner: Fremragende

"Lykkebo var fair, dygtige og hurtige til at reagere. Var der problemer da vi boede hos Lykkebo var de altid hurtige til at hjælpe. Da vi flyttede ud var alt også perfekt."

5 stjerner: Fremragende

"Min mor er for nylig fraflyttet sin lejlighed lejet af Lykkebo. Hun har boet der i en menneskealder... Lykkebo har i ALLE henseende opført sig eksemplarisk."

5 stjerner: Fremragende